Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Sovesofaer

Sofaen er et meget vigtigt element i enhver stue. Vi tilbyder bæredygtige og fine sovesofaer af højeste kvalitet. De er perfekte både som et sted at slappe af i løbet af dagen og som et ekstra sovested. Vi tilbyder både kompakte sofasenge og større modeller, herunder sammenklappelige tosædede sofaer og store hjørnesofaer med udklappelige. En bred vifte af størrelser giver dig mulighed for at vælge en model til både et lille rum og et stort rum.

Viser 1–12 af 51 resultater

sortering

Visa på sidan

53 varer

Sovesofa er en dejlig og behagelig løsning til en stue

Alle modeller er lavet af de bedste materialer. Typen af stof, mønster, design og farve kan varieres til forskellige produkter. En så bred vifte af modeller og muligheden for individuel udvælgelse af en badesofa i henhold til kundens behov betyder, at hver køber helt sikkert vil finde deres drømmesofa.

De tilbudte sovesofaer er kendetegnet ved deres massive, men enkle former. De er meget funktionelle og opfylder derfor de mest krævende kundeforventninger, for eksempel stort hvilested, nogle modeller har brede armlæn, mens andre har en behagelig søvnfunktion. Det er vigtigt, at sættet kan indeholde komfortable puder, der giver dig mulighed for at hvile i enhver position. Nogle modeller kan kun bruges som seng, men også til opbevaring af sengetøj – de har en speciel kasse.

Hvordan vælger man den rigtige sofamodel?

Der er mange faktorer at overveje, når du vælger den sovesofa. Det vigtigste er planlægningen og størrelsen af stuen. Det er værd omhyggeligt at måle det sted, hvor sofaen vil stå. Så er det godt at analysere de tilgængelige varer eller dem, der er planlagt til at blive bestilt. Farven og formen på sovesofaen skal passe til dit planlagte interiør.

Det er meget vigtigt at vælge størrelsen. Når du vælger sofaen, bør du også tænke på, hvor mange der er du i familien, og hvor ofte kommer gæsterne? Husk også, at sofaen selvfølgelig skal være behagelig, men også flot – så den ser godt ud på værelset.

Vores modeller kombinerer begge dele. Derudover er det ikke alle, der skal have en ekstra seng – det kan være en model uden søvnfunktion og en skuffe til sengetøj. I vores butiks sortiment finder du også følgende produkter: sofaer og opbevaringsmøbler.Tjek de tilgængelige modeller og træffe din beslutning!