Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Kundeservice / Vores købsbetingelser

Generelt

Hjemmesiden, såvel som alt dens indhold, ejes af Excluzive.dk og dennes licensgivere. Oplysningerne er blandt andet beskyttet af love om intellektuel ejendomsret og markedsret. Det betyder, at varemærker, handelsnavne, produktnavne, billeder og grafik, design, layout og oplysninger om produkter, tjenester og andet indhold ikke må kopieres eller bruges uden forudgående skriftlig tilladelse fra Excluzive.dk.

Afhængigt af hvilken slags skærm du bruger, kan vores billeder afvige lidt fra den korrekte nuance på produkterne. Hvordan farven på dine billeder gengives, kan afhænge af skærmens indstilling. Vi forbeholder os også ret til eventuelle “trykfejl” i produktoplysningerne.

En gennemført bestilling betyder, at du accepterer vores købsbetingelser, og accepterer, at dine personoplysninger er registreret i vores kunderegister. Købsaftaler implementeres først, når vi har bekræftet ordren ved at sende en ordrebekræftelse til den e-mailadresse, du har angivet. I tilfælde af unøjagtigheder i fx angivelse af pris, lagerforskelle, leveringstid osv., forbeholder vi os ret til at korrigere dette bagefter.

For at bestille på hjemmesiden skal kunden være fyldt 18 år. Excluzive.dk accepterer ikke kreditkøb til personer under 18 år i henhold til dansk lovgivning.

Excluzive.dk. anvender cookies, som er små tekstfiler, der er gemt på den besøgendes computer, og som kan bruge til at følge, hvad den besøgende foretager sig på hjemmesiden.

Hver vare angives inklusive moms i danske kroner. I indkøbskurven kan du se den samlede pris inklusive alle gebyrer såsom moms, forsendelse og betalinger.

Beskyttelse af personlige oplysninger, sikkerhed og personoplysninger

I forbindelse med din ordre accepterer du, at Excluzive.dk gemmer og bruger dine data. Vi gør dette for at opfylde vores forpligtelser over for dig. Vi dokumenterer også al kommunikation, vi har med dig via e-mail, for at levere den service, du forventer af os. Excluzive.dk videregiver ikke dine personoplysninger til tredjeparter. Vi forbeholder os ret til at bruge dine e-mailadresse til at sende markedsføring og nyhedsbreve.

Dine rettigheder:

Du har ret til at vide, hvilke personoplysninger vi bruger, ved at modtage såkaldt registerudtræk. Hvis du har en konto, kan du til enhver tid logge ind på Mine sider og se visse af de oplysninger, vi har om dig, såsom kontaktoplysninger, dine optjente bonuspoint, dine personlige tilbud og meget mere. Hvis du ikke har registreret dig som medlem, eller ønsker et komplet registerudtræk, kan du kontakte vores kundeservice, så vil de hjælpe dig.

Vi ønsker at sikre, at dine personoplysninger er nøjagtige og opdaterede, og du har også ret til at få rettet forkerte oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, du har givet os, ændres, f.eks. hvis du ændrer din e-mailadresse, navn eller betalingsoplysninger, eller hvis du vil opsige din konto, skal du blot kontakte vores kundeservice. I de tilfælde hvor vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke vedrørende behandlingen tilbage.

Du har også ret til at modsætte dig visse behandlinger, f.eks. til formål i forbindelse med direkte markedsføring og nyhedsbreve. Under visse omstændigheder har du også ret til at få dine personoplysninger slettet eller blokeret. Dette gælder dog ikke, hvis vi for eksempel ved lov er forpligtet til at opbevare eller på anden måde håndtere dataene, eller hvis dataene er nødvendige for at kunne opfylde en aftale med dig.