Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Elevationssenge

Soveværelset er et unikt rum, der kræver passende løsninger. Når du dekorerer soveværelset, skal du tage højde for både design og kvaliteten og komforten af din hvile. Det vigtigste møbel i hvert soveværelse er sengen – vi tilbyder justerbare enkelt- og dobbeltsenge i forskellige bredder. Vores eksklusive justerbare senge er kendetegnet ved design af høj kvalitet og unikt design.

Viser alle 5 resultater

sortering

Visa på sidan

5 varer

Justerbare senge – maksimal søvnkvalitet

Ved fremstilling af justerbare senge anvendes udvalgte materialer af høj kvalitet. Som følge heraf er vores møbler meget holdbare, holdbare og kendetegnet ved høj kvalitet og karakteristisk stil. De modeller, der tilbydes, er moderne former, der er perfekte til innovativt interiør. Bemærk venligst, at alle justerbare senge, vi tilbyder, er testet og godkendt i henhold til EU-standarder. De kan udstyres med ekstra tilbehør, såsom en opbevaringsboks til sengetøj og andre genstande.

Hvad har du brug for at vide, før du køber en justerbar seng?

De justerbare sengemodeller kan bestilles på vores hjemmeside. Du kan købe dem uden at gå til butikken. Før du køber, er det dog værd at huske mange vigtige faktorer – den eneste måde at vælge den rigtige model, der passer til dine forventninger og sikrer søvn, godt helbred og velvære. Det er også meget vigtigt at vælge den rigtige madras. Sove på maven, ryg eller side spiller også en stor rolle i valget af madrasser. Afhængigt af varianten skal den tilsvarende hårdhed justeres. Det er også meget vigtigt at overveje antallet af mennesker, der bruger sengen – det kan være en justerbar dobbeltseng, perfekt til familier med børn, eller en enkeltseng til en person.

De tilbudte modeller af justerbare senge omfatter:

Solid træramme, elektrisk justering af sovestillingen, fjernbetjening, madras af høj kvalitet, komfortabel hovedgærde, optimal benhøjde for at holde pladsen under sengen ren.

Er du interesseret i at købe en justerbar seng?

Vil du vide mere? Vi tilbyder professionel support – kontakt os. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige variant. Hvis du vil se vores produkter, før du køber dem, inviterer vi dig til vores showrooms i Stockholm og Malmø! Der finder du blandt andet: TV-møbler og billige sofaborde.