Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Sofabord

Sofaborde er et vigtigt element i enhver stue. De fungerer ikke kun som et dekorativt element, men giver dig også mulighed for komfortabelt at spise en snack og drikke kaffe i løbet af dagen. Når du vælger en model til dig selv, skal du være opmærksom på dens design, funktionalitet og størrelse.

Viser 1–12 af 75 resultater

sortering

Visa på sidan

75 varer

De skal være i harmoni med interiøret og også opfylde vores behov. Sandsynligvis ingen kan forestille sig en stue uden et sofabord. Det er værd at huske på, at sofabordet også skal passe til den eksisterende sofa – sammen danner de et sæt, der giver en komfort hvile

Sofaborde – moderne, æstetiske og funktionelle

Hos Excluzive værdsætter vi moderne design og udførelse af høj kvalitet. Derfor tilbyder vi modeller af forskellige materialer – glas og træ (f.eks. eg).. Alle sofaborde er kendetegnet ved høj kvalitet, holdbarhed og æstetik. Råvarer fra dokumenterede kilder bruges til fremstilling. Der lægges særlig vægt på produktionens nøjagtighed. Takket være dette vil bordet helt sikkert fungere i mange år og lette hverdagen.

Hvordan vælger man det rigtige sofabord?

En møbleret stue betyder ikke kun en behagelig sofaer.Når du vælger et passende sofabord, er det værd at overveje bekvemmeligheden ved dets efterfølgende brug. Selvfølgelig er det nødvendigt at kontrollere bredden og højden. Et godt bord skal være så højt som dine knæ, når du sidder. Formen er også vigtig. I vores butik er der sofaborde med runde, ovale og rektangulære former.. Med den rigtige form kan du nemt placere bordet i rummet og bruge det til det tilsigtede formål – for eksempel hvis gæsterne kommer ofte, er et lidt større bord bedre. Bæredygtighed har også afgørende betydning. På grund af placeringen af mad og drikke på den skal den modstå passende belastning. Ellers kan indholdet blive spildt, og bordpladen kan være beskadiget.

Vi tilbyder en bred vifte af modeller af sofaborde i alle størrelser og interessant design. Moderne og klassiske sofaborde passer til enhver form for interiør. Vi er sikre på, at alle kan finde en passende løsning. Kvaliteten af sofaborde lever op til forventningerne hos selv de mest krævende kunder.

Tjek også andre møbler af høj kvalitet, herunder hovedgærder og glasplader til gode priser.