Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Om os

 


Vores mission

På Excluzive.se er det vores mission at finde og skabe de mest fantastiske produkter til dig.. Din shopping oplevelse skal være lidt anderledes end det, du er vant til, og vi tror på, at med vores produktvalg kan du skabe et helt unikt og smukt hjem med praktiske og funktionelle møbler af højeste kvalitet

 


Vores vision

At være en “”usleben diamant” indenfor indretningog udvalgte produkter. At skabe smukke hjem, som mennesker elsker, og er stolte af at vise frem. Vores vision er at skabe et mindeværdigt brand med det bedste udvalg af produkter, og at nå ud til så mange mennesker som muligt

 

 

For kærligheden til traditionen

 

 


Kunder

Vi mener, at du som kunde er den vigtigste prioritet i vores virksomhed. Uden dig ville vi ikke være her. Vi er konstant på udkig efter fantastiske produkter specielt til dig, så du vil blive ved med at vende tilbage til os. Vi stræber efter at gøre hele din shopping oplevelse fabelagtig, og vores kundeservice er klar til at hjælpe dig på den bedst mulige måde. Vi ønsker at bygge et fantastisk hjem lidt ad gangen, og alle kunder er derfor en topprioritet.

 

 


Mennesker

Vi tror på, at vores mission og vision kun kan opnås med et stærkt team af passionerede og dygtige mennesker, der er ivrige, og som brænder for at betjene vores kunder. Samtidig gør vi vores yderste for at skabe de bedste betingelser for vores medarbejdere, så de har et stærkt fundament til at hjælpe med at servicere vores kunder.

 


Partnere

Siden 2012 har vi arbejdet med mange forskellige leverandører, og i dag arbejder vi kun med det bedste som markedet kan tilbyde. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille, og hvad vi skal kigge efter for at sikre, at produktionen lever op til vores standarder, ønsker og kundernes krav. Næsten alle vores leverandører er unikke på de markeder, vi sælger til, eftersom vi ønsker at tilbyde unikke produkter, der ikke findes overalt. Vi er konstant på udkig efter nye og spændende partnere, og har et stort fokus på dem, vi har udviklet os med i løbet af det seneste årti.

 


Standarder

Vi ønsker bare det bedste for vores kunder, og derfor er vores standarder meget høje, når det drejer sig om vores leverandører og medarbejdere. Kunderne kommer altid i første række, og derfor stræber vi i alle aspekter af vores forretning på at opretholde på de højeste standarder.

 


Koncept

Hos Exclusive gør vi tingene anderledes end de fleste virksomheder og med vores unikke showroom-koncept skiller vi os ud fra mængden. Vores showroom har kun åbent om lørdagen mellem 11-16 og om søndagen mellem 11-15. Her kan du se og prøve mange af vores fantastiske produkter og endda finde et godt tilbud fra tid til anden. Vi markedsfører nye produkter, som ingen andre sælger. Dette adskiller os fra vores konkurrenter, og vores koncept fungerer, fordi vi har mange tilfredse kunder.

 

Respekt for håndværk