Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Sengegavle

Hvis du vil hvile komfortabelt og helt, skal du få dig en passende kvalitetsseng. Men det er ikke kun møbler – det er et meget vigtigt element i soveværelset, hvor vi tilbringer flere timer om dagen, ser tv eller læser en bog. Derfor er det værd at tage sig af en behagelig hovedgærde. af høj kvalitet. Her er, hvad vi fik for dig i Excluzive butik!

Viser alle 6 resultater

sortering

Visa på sidan

10 varer

Bløde hovedgærder – vejen til en behagelig hvile.

For at øge komforten i din daglige hvile tilbyder vi eksklusive hovedgærder. For de fleste er det bare dekorative elementer – derfor tilbyder vi både moderne og klassiske modeller, så alle kan vælge noget for sig selv. Husk dog, at de også har en funktionel rolle – de øger perfekt hvilekvaliteten og giver et behageligt miljø for at tilbringe tid i sengen når som helst. Glem at læne sig mod en kold væg eller bruge puder under ryggen. Med vores hovedgærder ønsker du ikke at komme ud af sengen!

Hvilke hovedgærder kan du finde i vores tilbud?

Vores tilbud omfatter bløde hovedgærder i forskellige varianter. Kunderne kan vælge mellem forskellige størrelser, mønstre, materialer og farver. De er en fremragende løsning for dem, der har senge uden hovedgærde. Vores sortiment omfatter alle typer modeller – fra moderne og klassisk til etnisk og mange andre. Det kan være svært at vælge den rigtige model, men husk, at vores eksperter gerne vil give dig råd!

Alle modeller, der tilbydes, er af høj kvalitet. De er fremstillet af kvalificerede og erfarne håndværkere, der sikrer møbler af høj kvalitet. Eksklusive hovedgærder er ikke kun elegante, men frem for alt er de kendetegnet ved et unikt design opnået gennem håndlavede detaljer. Vi kan sige, at disse er små kunstværker, der vil dekorere alle soveværelserne.

Udstoppede hovedgærder i soveværelset

Vi garanterer, at alle modeller af bløde hovedgærder er fremstillet med den største nøjagtighed. De vil tjene i mange år og forblive i fremragende stand i lang tid med korrekt vedligeholdelse.

Vi lægger stor vægt på produktionen af vores møbler. Vores designere, samtidig med at udvikle design af hovedgærder, justere detaljerne for at gøre det så behageligt som muligt. Mestrene skaber designene baseret på udførlige tegninger. At vælge det rigtige materiale er et meget vigtigt skridt – nøje udvalgte materialer forbedrer designets unikke egenskaber, men gør det samtidig ekstremt elegant.

Leder du efter eksklusive hovedgærder? Se vores tilbud – du finder helt sikkert noget til dig! Og hvis du vil føle og se farven på den hovedgærde du ønsker, kan du besøge vores showrooms i Malmø og Stockholm! Du vil også finde billige madrasser og glasplader der.