Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Spisebord

Spiseborde er helt sikkert centrale møbler i ethvert køkken, spisestue eller stue. Vi sætter os ved bordet for at spise sammen, spille brætspil eller bare tale med vores kære og nyde hinandens selskab. Det er værd at opleve sådanne øjeblikke med komfort, så tjek vores udvalg af moderne spiseborde.

Viser 1–12 af 53 resultater

sortering

Visa på sidan

55 varer

Moderne spiseborde til dit interiør

Hos Excluzive finder du smukke og funktionelle spiseborde der passer ind i dit interiør. Vi tilbyder en bred vifte af farver og materialer, såsom borde med træ- og glasplader. Nogle er meget moderne mens andre er mere klassiske. Du vil også finde runde spiseborde, der er perfekte til mindre værelser eller store rektangulære spiseborde til et større selskab. Alle vores møbler er lavet af de bedste materialer. Dygtigt udformet og moderne design giver den perfekte kombination. Husk også at vælge spisestole til dit bord.

Hvordan vælger du det rigtige spisebord eller køkkenbord?

Hvis du skal vælge et spisebord, skal du tænke nøje over, hvor meget plads du har. Lige så vigtigt er det, hvor mange der normalt sidder ved bordet. Selvfølgelig er det vigtigt at tænke på plads, dels for ikke at optage unødvendig plads og dels for at alle kan sidde behageligt.
Hvis du ofte har mange gæster på besøg, er det værd at få et bord, der kan forlænges, for det sparer plads. Farven på spisebordet skal også passe til det rum, hvor det vil stå. Hvide eller sorte spiseborde er perfekte til moderne indretning. For dem, der sætter pris på skandinavisk stil eller loft design, anbefaler vi et spisebord med metal ben og en træplade, som for eksempel Bernardo Spisebordet i vores sortiment. Se også vores sofaborde . Og hvis du ønsker at se vores møbler, inden du køber dem, kan du besøge et af vores showrooms strong> Malmø eller Stockholm . Hjerteligt velkommen!