Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Kundeservice / Vores købsbetingelser?

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret:

Følgende betingelser gælder KUN for produkter som garderobeskabe, spiseborde & stole, hængestole og barnevogne der kan erhverves via salg direkte i butikker, dvs. produkter, der ikke er specielt fremstillet på bestilling fra kunder.
En vare kan returneres op til 14 dage efter levering, forudsat at produktet returneres usamlet, komplet, helt og rent, godt indpakket i original emballage og med kvittering . Hvis du er i tvivl om produktet, skal du håndtere det varsomt, så det kan returneres i ny stand, det vil sige ubrugt samt gemme emballagen. Din fortrydelsesret gælder dog ikke for hygiejneartikler, outlet varer eller specielt bestilte varer, der er fremstillet i henhold til dine specifikke ønsker, eller har et tydeligt personligt præg. I forbindelse med en sådan specifik ordre vil du modtage tydelig information om dette.
Hvis du fortryder et køb, skal du kontakte kundeservice med e-mail kundeservice@excluzive.dk
Angiv altid dit navn og ordrenummer.

Returnering:

Når du som kunde har indsendt en returmeddelelse, og den er godkendt (billeder kan være påkrævet), kontakter vi dig for at aftale afhentningstiden, eller hvor/hvordan du kan aflevere varen til os. Kunden er ansvarlig for returtransport, samt at varerne er korrekt emballerede og i god stand.Du som kunde er ansvarlig for at returnere varen godt indpakket og i original emballage. Returnering af varer skal ske på den måde, vi har aftalt med dig. Du er som kunde ansvarlig for risikoen for returforsendelsen, denne risiko omfatter bl.a. skader eller bortkomst under transport.I tilfælde af returnering er det kundens ansvar, at produktet kan afhentes uden komplikationer, og at kunden er til stede og er behjælpelig. Bemærk, at chaufføren ikke bærer, du skal selv bære produktet.

Vi refunderer det beløb, du har betalt for din vare, så snart vi konstaterer, at det returnerede produkt stort set er uændret. Refundering sker inden for 30 dage efter den dato, hvor vi modtog din returnering.

Vi forbeholder os ret til at afvise en returnering eller til ikke at refundere det fulde købsbeløb på grund af ekstra omkostninger, skader eller ændringer i produktets tilstand. Det fratrukne beløb vil svare til afskrivningen i forhold til varens oprindelige værdi, hvis denne afskrivning skyldes, at kunden har brugt eller anvendt varerne i større omfang end nødvendigt for at bestemme egenskaberne og funktionen. Excluzive refunderer betaling ved overførsel til bankkonto, så vi vil anmode om bankoplysninger.

Undtagelse fra fortrydelsesretten

Fortrydelsesret ifølge købeloven gælder ikke for senge, sofaer, sofaborde, lænestole og sådanne produkter, der er fremstillet på bestilling efter kundernes ønsker om størrelse, materiale og farve!!!

Følgende betingelser gælder KUN for produkter som senge, sofaer, sofaborde, lænestole og sådanne produkter, der er fremstillet på bestilling.

Excluzive bygger, producerer og leverer kun møbler, efter at der er indgået en aftale med dig som kunde. I forbindelse med denne aftale informerer vi dig tydeligt om, at du som kunde ikke har fortrydelsesret i henhold til købeloven, og at du som kunde ikke har ret til at bytte.

Når du køber via hjemmesiden, og indgår en aftale med os, accepterer du som kunde følgende:

1) 1) Ved køb på hjemmesiden www.excluzive.dk, accepterer jeg som kunde, at undtagelser fra fortrydelsesretten i overensstemmelse med lov 2005:59 / §11 gælder

2) Som kunde har jeg tydeligt fået oplyst, at fortrydelsesret i henhold til købeloven ikke gælder for produkter fremstillet på bestilling, samt at jeg ikke har ret til at bytte disse varer.

3) Som kunde accepterer jeg de gældende købsbetingelser og undtagelser, der gælder med hensyn til fortrydelsesretten, og giver afkald på retten til at gøre krav på fortrydelsesret og købs- og bytteret.

4) Specialfremstillede produkter omfatter færdige designforslag og valg af mål der afviger fra standardstørrelse.

5) Hvis du ikke tager imod din seng, fakturerer vi dig 1.000 DKK + 50% af den samlede værdi af ordren for returforsendelse samt administrationsgebyr. Dette gælder for ordrer afgivet i vores showroom og på hjemmesiden.