Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Hængestole

Leder du efter indretningsdetaljer? Lægger du vægt på komfortable og interessante designobjekter? Så er en hængestol en perfekt løsning, der kan findes på vores hjemmeside. . Du kan også se på dem i vores showrooms beliggende i Malmø og Stockholm. Hængestole blev skabt for at du kan tilbringe stunder med afslapning og komfort. Lad os først se på, hvad der kendetegner dem, og hvorfor de er værd at bruge i dit interiør!!

Viser alle 8 resultater

sortering

Visa på sidan

9 varer

Designede hængestole i indretningen

Når vi leder efter møbler til vores lejlighed eller hus, tænker vi på funktion og stil. Vores hængestole der fastgøres til et stativ er luksusvarer der granterer at vores kunder bliver tilfredse. Hængestolene er udstyret med smukke og meget komfortable puder, der giver maksimal komfort. Gyngerne er meget stabile og holdbare, og de kan modstå en maksimale vægt på 130 kg. De er beregnet til stuer, soveværelser og også til børneværelser. De kan installeres i hjørnet eller i midten af rummet og vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed. Søger du efter mere klassiske løsninger? Så kig på vores lænestole og stole. Lænestol och stole.

Hængestole til udendørs – komfort i haven

Foretrækker du at tilbringe din fritid i naturen? Hvis du er på udkig efter elegante og funktionelle møbler til din have eller terrasse, er vores hængestole perfekte. Stativerne er fremstillet af stål af højeste kvalitet, og kurvene er lavet af de bedste materialer. Det er vigtigt at understrege, at alle detaljer i gyngen er fremstillet af håndværkere, der er meget opmærksomme på at bevare traditionelt håndværk og finslibning. Udendørs hængestole ser fantastiske ud på græsplænen eller på terrassen. Denne løsning sikrer, at hele familien kan hvile komfortabelt og sikkert. Modellerne findes i standard farver, der helt sikkert vil fremhæve dit hjems stil og elegance og have. Velkommen til butikken hvor du kan opleve vores tilbud!