Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

senge

Næsten alle ønsker, at de kunne sove behageligt. Men det afhænger en hel del af ens seng. Det er værd at investere i komfortable senge af høj kvalitet, der hjælper dig med at slappe af i hele kroppen. Vores tilbud omfatter moderne modeller med opbevaringsplads, for eksempel til sengetøj. Find ud af, hvad der kendetegner dem, og hvorfor det er værd at købe dem!

Viser 1–12 af 40 resultater

sortering

Visa på sidan

51 varer

Luksuriøse senge der passer til dine behov

På vores hjemmeside finder du senge fremstillet af de bedste materialer. Dette er en garanti for, at du kommer til at sove komfortabelt. Vi tilbyder senge til den bedste pris! Moderne senge er designet til individuelle behov og ønsker. Vi har forskellige modeller, der adskiller sig i farve, størrelse og de materialer, der er brugt til fremstillingen. Vil du se dem med dine egne øjne? Besøg vores showrooms i Malmø og Stockholm. Luksuriøse senge med komfortable hovedgærder er perfekte til både par og unge. Sengene fås i forskellige farver – fra hvid til sort og grå, beige og mørkeblå. Et så bredt udvalg betyder, at du helt sikkert kan finde en seng, der passer præcis til dig

Stilfulde og funktionelle kontinentalsenge

Når du vælger en seng til dit soveværelse, er det værd at tage hensyn til dine egne behov. Den rigtige seng og den rigtige madras er en forudsætning for, at du kan sove godt og hviler behageligt. Vi fører også senge i skandinavisk stil. Hvad er typisk ved senge i skandinavisk stil? De er enkle, men elegante og meget funktionelle. Praktiske senge med opbevaringsplads er meget populære. Det er en tilføjelse, der giver dig mulighed for at gemme en dyne, tæppe, sengetøj eller andre genstande under sengen. Vi bør gøre opmærksom på, at sengene i vores butikker er meget stabile og holdbare. Bunden er bygget på en træramme.
Måske vil du også gerne have et dejligt natbord, Soveværelsesmøbler der kan placeres ved siden af sengen? Eller måske vil du elske vores sovesofaer der er endnu mere funktionelle? Se vores store udvalg.