Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Leveringstid 4-8 uge | OBS: I øjeblikket kan vi KUN levere i Storkøbenhavn, hvilket er gratis. Resten af landet kommer snart

Boston Kontinentalseng har lagts i din varukorg Go to cart

Boston Kontinentalseng

Artikel nummer: 2000003Overkommelige møbler til et hjem at elske hver dag.
Utrolig overkommelig
Vi vælger kun de bedste materialer til vores kunder.
Højeste kvalitet
Et kyndigt team klar til at hjælpe.
Fantastisk kundeservice

Produktbeskrivelse:

Hvis du skal føle dig godt tilpas, så skal du sove godt! Måske tænker du på en seng som bare et møbel, men den er så meget mere, en ven for livet, der kan påvirke dit helbred, så vælg den med omhu. Hos Excluzive ønsker vi, at du skal have det godt, og derfor har vi mange forskellige modeller, farver, størrelser og materialer, så du kan finde en seng, der passer dig. Vi tilbyder senge til den bedste pris i materialer af høj kvalitet, god komfort og som er moderne

Boston er en kontinentalseng med opbevaringsskuffer under begge senge, en komfort som giver dig støtte og lindring de rigtige steder, og som samtidig spare plads til større sengetøj som puder og dyner. For at nå opbevaringsskufferne skal du løfte madrasserne op under hver side, det er meget let, og kan gøres på ingen tid. Gavlen minder om Chesterfield sofaer, som er et tidløst design.

Du kan vælge, hvor fast madrassen skal være, for at få en mere behagelig søvn. Du kan også vælge farve og mål, så du får det præcis, som du vil have det. Designet får den til at passe godt ind i det skandinaviske hjem, enkel, men stilren og funktionel.
Bunden er bygget på en træramme. Ribbenene i sengebunden er monteret over sengerammen, hvilket gør sengen stabil.

Springmadrassen er FAST.

Prisen inkluderer en madras, hovedgærde, sorte klassiske ben og opbevaringsskuffe, der løftes op. Gavlen har en bredere dimension end sengens størrelse, hvilket gør den indrammer sengen perfekt.

Alle vores senge er lavet på vores egen fabrik med omhu og kærlighed. af nøje udvalgte og gennemtænkte materialer af høj kvalitet. Vi elsker vores senge og det vil vi også have dig til at gøre!

Materiale: Fløjl

SÅDAN VÆLGER DU DIN SENG

Før du køber din seng, er der nogle vigtige ting at overveje. Gør den lige så unik som dig selv! En seng er så meget mere end bare en seng. Det kan påvirke din søvn, humør og din almindelige mentale og fysiske sundhed, så vælg den rigtige!
Det spiller også en stor rolle om du sover på maven, ryggen eller siden når du skal vælge en ny seng. Madrassens fasthed skal vælges omhyggeligt. Sover du alene eller sammen med en partner? Har du børn, der hopper op ind imellem? Stil alle disse vigtige spørgsmål, før du vælger bredde på madrassen.

Vi har den seng, du har brug for, det er helt sikkert! Alle vores senge er testet og godkendt i henhold til EU-standarder. Du kan også tilføje forskellige funktioner som LED-lys, opbevaringsbokse eller endda en luksuriøs madras Memory Foam som ekstra komfort. Ønsker du dig lidt ekstra luksus, kan vi tilbyde autentisk italiensk fløjl. Du er velkommen i vores showroom hvor du kan teste alle vores senge og føle på de forskellige materialer, så du finder den perfekte seng til dig.
Lige nu er det moderne med en Continental seng med hovedgærde, der lyser op i soveværelset som en unik detalje i indretningen, så du skal tænke på, hvilken type stof du ønsker, hvilken farve og hvilket materiale. Du sover mere end 25% af dit liv, og vi bør skifte madrasser hvert 10. år, så husk du skal vælge en seng der giver en bedre søvn og bedre livskvalitet i lang tid.

Du er velkommen i vores showroom hvor du kan teste alle vores senge og føle på de forskellige materialer, så du finder den perfekte seng til dig

Fremstilling

I et værksted arbejder vores dygtige håndværkere på hver del for sig, og bevarer traditionelt håndværk og finslibning. Resultatet er et elegant, unikt møbel med omhyggeligt udformede detaljer, fremstillet i hånden. Præcis som et kunstværk, så er hvert møbel hos os unikt.

Alle møbler er lavet med omhu, dygtighed og sans for detaljer. Vores fremstilling af møbler gør det muligt for os at garantere deres lange holdbarhed over for vores kræsne kunder.

Takket være vores samarbejde med de udvalgte, bedste europæiske producenter kan vi garantere vores kvalitetsbevidste kunder lang holdbarhed på alle produkter

Håndlavet med kærlighed

Hver dag er vores medarbejdere designere, billedhuggere, dekoratører og håndværkere for at skabe unikke og fine møbler. De tegner skitser og bygger modeller for at kunne fremstille den sidste perfekte bid, og de tager sig af alle detaljer i hånden. Vores medarbejdere dyrker en ægte passion og kærlighed til møbler. Alt dette til vores kunders største glæde. Vi ønsker, at du skal føle vores kærlighed i dine møbler.

Alt handler om en ægte passion og kærlighed til møbler for at sikre, at l vores kunder, er tilfredse.

Materiale og kvalitet

Vores arbejde begynder med udvælgelsen af de bedste materialer, det mest udsøgte træ, tekstil, italiensk læder … Materialer, der er udvalgt for deres unikke karakter, og deres evne til at overleve tiden, og stadig se godt ud. Møbler skal selvfølgelig være flotte, men de skal også være også af højeste kvalitet for at være holdbare. Vi nøjes kun med det bedste til vores kunder.

Yderligere information

Vægt 211555 kg
Produktfarve

, , , , , , , , , ,

Størrelse

90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm

Top Madras

Fast Seng: Skummadras, Mellem Fast Seng: 50% Memory Foam – 50% Skum

Anmeldelser