Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Garderobeskabe 120 cm

Egnede garderobeskabe er et vigtigt element i ethvert garderoberum eller soveværelse. Møblerne til rådighed på vores online butik er ikke kun meget praktisk, men også moderne, de er lavet med hensyn til alle detaljer. I dette afsnit finder du u garderobeskabe 120 cm - relativt kompakte, perfekte til små værelser eller børneværelser.

Viser alle 5 resultater

sortering

Visa på sidan

5 varer

Garderobeskabe 120 cm med LED-belysning og spejl

Alle skabe skal være praktiske. Derfor er det ud over komfortable hylder og bøjler meget vigtigt at have et spejl i skabet. Mens du skifter, kan du se dig i spejlet uden at løbe rundt i lejligheden på jagt efter et stort spejl. Derudover, hvis kabinettet er udstyret med indvendig belysning, vil det være praktisk selv i mørke! I den eksklusive online butik tilbyder vi dig et bredt udvalg af garderobeskabe, da vi ved, hvor vigtigt det er, at dine møbler matcher hinanden efter dine behov. Derfor finder du 120 cm garderobeskabe med LED-belysning – modeller i forskellige farver og med forskellige spejlformer.

Derudover tilbyder vi skabe i forskellige størrelser:

Takket være dette vil du helt sikkert vælge den perfekte garderobe til din lejlighed!

120 cm garderobe – perfekt til et lille rum

Ikke alle har en stor garderobe derhjemme. Derfor, hvis du er på udkig efter en kompakt mulighed, for eksempel til et soveværelse eller børneværelse, er vores 120 cm garderobeskabe den perfekte løsning. Hylderne på indersiden er arrangeret på en sådan måde, at selve kabinettet er meget rummeligt. Derudover sparer du plads i rummet takket være skydedørene. Derudover er vores skabe lavet af træ og har meget solid og holdbar konstruktion – dette er uden tvivl et langsigtet køb. Hvis du vil være sikker på deres kvalitet, inviterer vi dig til vores showrooms i Stockholm og Malmø..