Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Leveringstid 4-8 uge | OBS: I øjeblikket kan vi KUN levere i Storkøbenhavn, hvilket er gratis. Resten af landet kommer snart

Diamond 1 Sovesofa har lagts i din varukorg Go to cart

Diamond 1 Sovesofa

Artikel nummer: 1500007

Overkommelige møbler til et hjem at elske hver dag.
Utrolig overkommelig
Vi vælger kun de bedste materialer til vores kunder.
Højeste kvalitet
Et kyndigt team klar til at hjælpe.
Fantastisk kundeservice

Produktbeskrivelse:

Din drømmesofa ligner ikke din nabos sofa, og vi ved hvorfor. Vi hos Excluzive har et stort udvalg af sofaer med mange valgmuligheder indenfor materialer, farver og design. Vi ønsker, at du kan gøre din drømmesofa til virkelighed, og vi er sammen med dig hele vejen. Gør din sofa lige så unik som dig selv!

Diamond er en sovesofa, der vil forandre din stue. Det unikke design giver et fantastisk positivt indtryk hos alle. Den kompakte form gør, at sofaen uden problemer kan placeres i stort set alle rum.

Diamond er fremstillet med stort fokus på kvaliteten af detaljerne til din store glæde. Sofaens unikke form gør,at den ikke kun er et sted til hvile, men også en dekoration. Det her er en sovesofa vil bæive svær at stå op fraf, det er helt sikkert!

Materiale: Blødt fløjlslignende tekstil

SÅDAN VÆLGER DU DIN SOVESOFA

Inden du køber din sovesofa, er der nogle vigtige ting, du skal tænke på, så du kan gøre den lige så unik som dig selv!

For det første anbefaler vi, at du ser grundigt på din stue. Kig på hvilken farve/tapet du har på væggene, tag mål, vær opmærksom på hvilket gulv du har og overvej hvilken indretning og stil du ønsker.

Derefter er der en række spørgsmål, du skal stille dig selv. Hvor er det bedste sted at sætte sovesofaen? Hvor mange er der i din husstand? Hvor stor en sofa har du brug for? Regner du med, at du ofte får gæster, eller skal sovesofaen kun bruges ind i mellem? Skal sofaen være luksuriøs som et kunstværk og smuk at se på?

Du er velkommen i vores showroom hvor du kan teste alle vores sofaer, som kan ændres til en seng, og mærke på de forskellige materialer, så du kan finde den, der er perfekt til dig. Vi har alt, hvad du har brug for!

Som du kan forstå, så er det ikke bare et almindeligt køb. Den bliver en ven for livet, en del af familien, en der får dig til at føle dig godt tilpas, komfortabel og til elske dit hjem, ligesom dine gæster vil gøre det!

Fremstilling

I et værksted arbejder vores dygtige håndværkere på hver del for sig, og bevarer traditionelt håndværk og finslibning. Resultatet er et elegant, unikt møbel med omhyggeligt udformede detaljer, fremstillet i hånden. Præcis som et kunstværk, så er hvert møbel hos os unikt.

Alle møbler er lavet med omhu, dygtighed og sans for detaljer. Vores fremstilling af møbler gør det muligt for os at garantere deres lange holdbarhed over for vores kræsne kunder.

Håndlavet med kærlighed

Hver dag er vores medarbejdere designere, billedhuggere, dekoratører og håndværkere for at skabe unikke og fine møbler. De tegner skitser og bygger modeller for at kunne fremstille den sidste perfekte bid, og de tager sig af alle detaljer i hånden. Vores medarbejdere dyrker en ægte passion og kærlighed til møbler. Alt dette til vores kunders største glæde. Vi ønsker, at du skal føle vores kærlighed i dine møbler.

Materiale og kvalitet

Vores arbejde begynder med udvælgelsen af de bedste materialer, det mest udsøgte træ, tekstil, italiensk læder … Materialer, der er udvalgt for deres unikke karakter, og deres evne til at overleve tiden, og stadig se godt ud. Møbler skal selvfølgelig være flotte, men de skal også være også af højeste kvalitet for at være holdbare. Vi nøjes kun med det bedste til vores kunder.

Yderligere information

Produktfarve

, , , ,

Divanside

Ret, Venstre

Anmeldelser