Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Leveringstid 4-8 uge | OBS: I øjeblikket kan vi KUN levere i Storkøbenhavn, hvilket er gratis. Resten af landet kommer snart

Luna TV-bænk Med Led-Belysning har lagts i din varukorg Go to cart

Luna TV-bænk Med Led-Belysning

Artikel nummer: 8000084

Overkommelige møbler til et hjem at elske hver dag.
Utrolig overkommelig
Vi vælger kun de bedste materialer til vores kunder.
Højeste kvalitet
Et kyndigt team klar til at hjælpe.
Fantastisk kundeservice

Luna tv-bænk er kendetegnet ved en pyramideformet base og er designet til LCD-, LED- eller plasmaskærme op til 65″

Bordet er udstyret med 3 hylder, hvoraf 2 har LED baggrundsbelysning

I den bagerste midterstolpe kan du skjule kabler til alt udstyr.

Materialer
Tv-bænken er lavet af materialer af højeste kvalitet, og dens MDF-plade (medium-density fiberboard) er belagt med en højglans PET-folie, som giver produktet et spejl -lignende effekt. En film, der beskytter hele overfladen, er påført på fabrikken, og glashylderne er lavet af hærdet glas.
Det er også meget nemt at rengøre produktet, det er nok at bruge en fugtig mikrofiberklud. Brug ikke rengøringsmidler!

Dimensioner

Dybde: 53,5 cm
Højde: 65 cm
Bredde: 140 cm

SÅDAN VÆLGER DU TV-MØBLER

Der er så mange forskellige tv-møbler, og nogle gange er det svært at finde det rigtige. Det er her, vi kommer vi ind i billedet. For vi hjælper dig med at finde præcis det du har brug for.

Du skal først finde ud af, hvor meget plads du rent faktisk har. Skal det monteres på væggen eller bare stå? Hvilken farve og stil passer til resten af stuen? Er der plads til tv, højttalere, spil og stereo og alt det andet, du har planlagt at have der? Man glemmer ofte, hvor mange gadgets det faktisk er, der skal opbevares, men det skal du også tænke på. Uanset hvad, så vi har, hvad du leder efter. Vi har mange forskellige modeller, design og farver.

Du skal overveje, hvor meget af indholdet i dit tv-møbel, du ønsker at vise frem. Skal der være glas i skabene, så du kan se igennem, eller vil du hellere skjule alt? Hvis du har mange ting, så vælg en model med flere skuffer.

I vores showroom kan du nemt finde det, der passer til dig, og vores dygtige sælgere hjælper dig gerne, hvis du har brug for tips. Vi har den bedste kvalitet til utrolige priser!

Fremstilling

I et værksted arbejder vores dygtige håndværkere på hver del for sig, og bevarer traditionelt håndværk og finslibning. Resultatet er et elegant, unikt møbel med omhyggeligt udformede detaljer, fremstillet i hånden. Præcis som et kunstværk, så er hvert møbel hos os unikt.

Alle møbler er lavet med omhu, dygtighed og sans for detaljer. Vores fremstilling af møbler gør det muligt for os at garantere deres lange holdbarhed over for vores kræsne kunder.

Håndlavet med kærlighed

Hver dag er vores medarbejdere designere, billedhuggere, dekoratører og håndværkere for at skabe unikke og fine møbler. De tegner skitser og bygger modeller for at kunne fremstille den sidste perfekte bid, og de tager sig af alle detaljer i hånden. Vores medarbejdere dyrker en ægte passion og kærlighed til møbler. Alt dette til vores kunders største glæde. Vi ønsker, at du skal føle vores kærlighed i dine møbler.

Materiale og kvalitet

Vores arbejde begynder med udvælgelsen af de bedste materialer, det mest udsøgte træ, tekstil, italiensk læder … Materialer, der er udvalgt for deres unikke karakter, og deres evne til at overleve tiden, og stadig se godt ud. Møbler skal selvfølgelig være flotte, men de skal også være også af højeste kvalitet for at være holdbare. Vi nøjes kun med det bedste til vores kunder.

Yderligere information

Produktfarve

, , ,

Anmeldelser