Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Leveringstid 4-8 uge | OBS: I øjeblikket kan vi KUN levere i Storkøbenhavn, hvilket er gratis. Resten af landet kommer snart

Maze I TV-bænk har lagts i din varukorg Go to cart

Maze I TV-bænk

Artikel nummer: 8000095

Overkommelige møbler til et hjem at elske hver dag.
Utrolig overkommelig
Vi vælger kun de bedste materialer til vores kunder.
Højeste kvalitet
Et kyndigt team klar til at hjælpe.
Fantastisk kundeservice

Vi hos Excluzive kan stolt præsentere det meste og det bedste, når det kommer til tv-møbler. Hos Exclusive finder du et stort udvalg med mange muligheder såsom materialer, farver, opbevaring og design. Det er op til dig at vælge din favorit!

Hvis du ligesom os har en kærlighed til detaljer og perfektion, er vi sikre på, at vores tv-møbler vil passe perfekt til dig og dit hjem.

Produktionen foregår i EU og kun de bedste materialer bruges i kombination med den nyeste teknologi for at sikre et elegant, topklasse produkt, der skiller sig ud til en unik pris.

SÅDAN VÆLGER DU TV-MØBLER

Der er så mange forskellige tv-møbler, og nogle gange er det svært at finde det rigtige. Det er her, vi kommer vi ind i billedet. For vi hjælper dig med at finde præcis det du har brug for.

Du skal først finde ud af, hvor meget plads du rent faktisk har. Skal det monteres på væggen eller bare stå? Hvilken farve og stil passer til resten af stuen? Er der plads til tv, højttalere, spil og stereo og alt det andet, du har planlagt at have der? Man glemmer ofte, hvor mange gadgets det faktisk er, der skal opbevares, men det skal du også tænke på. Uanset hvad, så vi har, hvad du leder efter. Vi har mange forskellige modeller, design og farver.

Du skal overveje, hvor meget af indholdet i dit tv-møbel, du ønsker at vise frem. Skal der være glas i skabene, så du kan se igennem, eller vil du hellere skjule alt? Hvis du har mange ting, så vælg en model med flere skuffer.

I vores showroom kan du nemt finde det, der passer til dig, og vores dygtige sælgere hjælper dig gerne, hvis du har brug for tips. Vi har den bedste kvalitet til utrolige priser!

Fremstilling

I et værksted arbejder vores dygtige håndværkere på hver del for sig, og bevarer traditionelt håndværk og finslibning. Resultatet er et elegant, unikt møbel med omhyggeligt udformede detaljer, fremstillet i hånden. Præcis som et kunstværk, så er hvert møbel hos os unikt.

Alle møbler er lavet med omhu, dygtighed og sans for detaljer. Vores fremstilling af møbler gør det muligt for os at garantere deres lange holdbarhed over for vores kræsne kunder.

Håndlavet med kærlighed

Hver dag er vores medarbejdere designere, billedhuggere, dekoratører og håndværkere for at skabe unikke og fine møbler. De tegner skitser og bygger modeller for at kunne fremstille den sidste perfekte bid, og de tager sig af alle detaljer i hånden. Vores medarbejdere dyrker en ægte passion og kærlighed til møbler. Alt dette til vores kunders største glæde. Vi ønsker, at du skal føle vores kærlighed i dine møbler.

Materiale og kvalitet

Vores arbejde begynder med udvælgelsen af de bedste materialer, det mest udsøgte træ, tekstil, italiensk læder … Materialer, der er udvalgt for deres unikke karakter, og deres evne til at overleve tiden, og stadig se godt ud. Møbler skal selvfølgelig være flotte, men de skal også være også af højeste kvalitet for at være holdbare. Vi nøjes kun med det bedste til vores kunder

Yderligere information

Produktfarve

,

Sekundær Farve

Trä

Anmeldelser