Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Leveringstid 4-8 uge | OBS: I øjeblikket kan vi KUN levere i Storkøbenhavn, hvilket er gratis. Resten af landet kommer snart

Xenon Lux Spisebord har lagts i din varukorg Go to cart

Xenon Lux Spisebord

Artikel nummer: 5001005

Overkommelige møbler til et hjem at elske hver dag.
Utrolig overkommelig
Vi vælger kun de bedste materialer til vores kunder.
Højeste kvalitet
Et kyndigt team klar til at hjælpe.
Fantastisk kundeservice

Xenon Lux bordet er elegant og unikt på mange måder og adskiller sig helt klart fra de klassiske firbenede modeller, du er vant til.
Med sit karakteristiske design tilbyder den så meget mere end blot en overflade at spise på.

Størrelse

– Fås i størrelse 160 cm og kan bruges i 3 forskellige størrelser..
– Størrelse 160 kan trækkes ud til 208 cm eller 256 cm.

Materialer
Bordet er lavet af materialer af højeste kvalitet, og dets MDF-plade (medium-density fiberboard) er belagt med en højglans akrylmåtte, som giver produktet et spejl- lignende effekt. Materialet er kendetegnet ved øget modstandsdygtighed over for ridser og UV-faktorer. En film, der beskytter hele overfladen, påføres på fabrikken.
Det er også meget nemt at rengøre produktet, det er nok at bruge en fugtig mikrofiberklud. Brug ikke rengøringsmidler!

Dimensioner

Bredde: 89 cm
Højde: 75 cm
Længde: 160 cm

SÅDAN VÆLGER DU DİT SPİSEBORD

Det eneste sted, der kan bringe alle sammen på alle tidspunkter, er et spisebord fuld af god mad og familie og bedste venner. Vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte spisebord til disse hyggestunder.

Vi har, hvad du har brug for: Rrektangulære, firkantede, ovale og runde borde, men hvad passer bedst i netop dit hjem? Hvis du har den luksus at have en stor spisestue, kan du vælge helt efter din egen smag.

Vi har mange forskellige farver og smarte borde med indsatsplader, der gør bordet større. Hvis du får gæster i sidste øjeblik, skal du bare trække pladen ud, så får du otte pladser i stedet for fire på et øjeblik. Det er nemtt, og vi kan varmt anbefale det.

Ofte foretrækker man, at spisebordet passer til resten af spisepladsens stil. Hvis du vil have et spisebord med ægte karakter, synes vi, du skal vælge et af vores stærke og slidstærke træborde. Uanset hvad så er valg af materiale dit.

Et spisebord i massivt træ giver en hjemlig fornemmelse, og ældes naturligt flot. Marmor er elegant og sofistikeret til de moderne hjem i shabby chic stilen.
Laminat er stærkt og holdbart, og vi anbefaler det til familier med børn, og det er den slags spiseborde, vi har flest af.

Vi har mange utroligt flotte modeller, så vælg det der er lige så unikt som dig selv!

Fremstilling

I et værksted arbejder vores dygtige håndværkere på hver del for sig, og bevarer traditionelt håndværk og finslibning. Resultatet er et elegant, unikt møbel med omhyggeligt udformede detaljer, fremstillet i hånden. Præcis som et kunstværk, så er hvert møbel hos os unikt.

Alle møbler er lavet med omhu, dygtighed og sans for detaljer. Vores fremstilling af møbler gør det muligt for os at garantere deres lange holdbarhed over for vores kræsne kunder.

Håndlavet med kærlighed

Hver dag er vores medarbejdere designere, billedhuggere, dekoratører og håndværkere for at skabe unikke og fine møbler. De tegner skitser og bygger modeller for at kunne fremstille den sidste perfekte bid, og de tager sig af alle detaljer i hånden. Vores medarbejdere dyrker en ægte passion og kærlighed til møbler. Alt dette til vores kunders største glæde. Vi ønsker, at du skal føle vores kærlighed i dine møbler.

Materiale og kvalitet

Vores arbejde begynder med udvælgelsen af de bedste materialer, det mest udsøgte træ, tekstil, italiensk læder … Materialer, der er udvalgt for deres unikke karakter, og deres evne til at overleve tiden, og stadig se godt ud. Møbler skal selvfølgelig være flotte, men de skal også være også af højeste kvalitet for at være holdbare. Vi nøjes kun med det bedste til vores kunder.

Yderligere information

Produktfarve

, , ,

Størrelse

160cmx89cmx75cm

Plademateriale

Højglans, Matt

Anmeldelser