Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Leveringstid 4-8 uge | OBS: I øjeblikket kan vi KUN levere i Storkøbenhavn, hvilket er gratis. Resten af landet kommer snart

Quadro Lux Sofabord har lagts i din varukorg Go to cart

Quadro Lux Sofabord

Artikel nummer: 1300095

Overkommelige møbler til et hjem at elske hver dag.
Utrolig overkommelig
Vi vælger kun de bedste materialer til vores kunder.
Højeste kvalitet
Et kyndigt team klar til at hjælpe.
Fantastisk kundeservice

Quadro Lux bordet er elegant og unikt på mange måder og adskiller sig helt klart fra de klassiske firbenede modeller, du er vant til.
Med sit karakteristiske design er det så meget mere end bare et sofabord.

Størrelse

– Fås i størrelse 120 cm og kan bruges i 2 forskellige størrelser.
– Størrelse 120 kan trækkes ud til 170 cm.

Egenskaber

– Modellen er udtrækbar og kan dermed gøres større
– Højden kan også justeres og du kan vælge mellem 56 cm eller 76 cm.

Materialer
Bordet er lavet af materialer af højeste kvalitet, og dets MDF-plade (medium-density fiberboard) er belagt med en højglans akrylmåtte, som giver produktet et spejl- lignende effekt. Materialet er kendetegnet ved øget modstandsdygtighed over for ridser og UV-faktorer. En film, der beskytter hele overfladen, påføres på fabrikken.
Det er også meget nemt at rengøre produktet, det er nok at bruge en fugtig mikrofiberklud. Brug ikke rengøringsmidler!

Dimensioner

Bredde: 75 cm
Højde: 56 cm
Længde: 120 cm

SÅDAN VÆLGER DU ET SOFABORD

For det første skal du vælge et sofabord, der passer til dig og dit hjem. Hos Excluzive har vi et stort udvalg, og vi kan hjælpe dig med at finde dit unikke sofabord!

Et sofabord er det centrale møbel i en stue. Det forbinder forskellige møbler som tæppe, sofa og tv-møblel, så du skal prøve at finde ud af, hvad du vil have, før du køber det. Hvis du kigger ind i vores showroom, og ser vores forskellige modeller, så kan vi hjælpe dig med at finde vej i denne jungle.

Du kan være sikker på, at vi kun tilbyder det fineste til den bedste pris! Rundt, firkantet eller aflangt? Vi har det! Glas? Træ? Messing? Vi har det! Klassisk eller moderne? Vi har alt hvad du leder efter! Hos os kan du købe møbler til hele dit hjem uden at forlade sofaen, hvor sejt er det ikke lige?

Du er hjertelig velkommen hos Excluzive! Gør dit hjem lige så unikt som dig!

Fremstilling

I et værksted arbejder vores dygtige håndværkere på hver del for sig, og bevarer traditionelt håndværk og finslibning. Resultatet er et elegant, unikt møbel med omhyggeligt udformede detaljer, fremstillet i hånden. Præcis som et kunstværk, så er hvert møbel hos os unikt.

Alle møbler er lavet med omhu, dygtighed og sans for detaljer. Vores fremstilling af møbler gør det muligt for os at garantere deres lange holdbarhed over for vores kræsne kunder.

Håndlavet med kærlighed

Hver dag er vores medarbejdere designere, billedhuggere, dekoratører og håndværkere for at skabe unikke og fine møbler. De tegner skitser og bygger modeller for at kunne fremstille den sidste perfekte bid, og de tager sig af alle detaljer i hånden. Vores medarbejdere dyrker en ægte passion og kærlighed til møbler. Alt dette til vores kunders største glæde. Vi ønsker, at du skal føle vores kærlighed i dine møbler.

Materiale og kvalitet

Vores arbejde begynder med udvælgelsen af de bedste materialer, det mest udsøgte træ, tekstil, italiensk læder … Materialer, der er udvalgt for deres unikke karakter, og deres evne til at overleve tiden, og stadig se godt ud. Møbler skal selvfølgelig være flotte, men de skal også være også af højeste kvalitet for at være holdbare. Vi nøjes kun med det bedste til vores kunder.

Yderligere information

Produktfarve

, ,

Størrelse

120cmx75cmx56cm

Plademateriale

Højglans, Matt

Anmeldelser