Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Leveringstid 4-8 uge | OBS: I øjeblikket kan vi KUN levere i Storkøbenhavn, hvilket er gratis. Resten af landet kommer snart

Olinda 270cm Garderobeskab Med Ramme Og Led Belysning har lagts i din varukorg Go to cart

Olinda 270cm Garderobeskab Med Ramme Og Led Belysning

Artikel nummer: 7000102

Overkommelige møbler til et hjem at elske hver dag.
Utrolig overkommelig
Vi vælger kun de bedste materialer til vores kunder.
Højeste kvalitet
Et kyndigt team klar til at hjælpe.
Fantastisk kundeservice

Klædeskabe er en vigtig del af indretningen og Olinda garderobeskabet har både en stang til bøjler og hylder, hvilket gør det meget nemmere at ordne tingene og med sine smukke farver passer det nemt ind i moderne interiør .

Kombinationen af ​​hvidglans med håndværks-eg passer perfekt ind i de fleste hjem, og hvis du værdsætter praktiske løsninger og et moderne look, er OLINDA den perfekte garderobe for dig.

Størrelse & Funktioner

– Fås i størrelse 270cm

– Ramme er inkluderet i prisen

– Indvendigt er der 1 stang til bøjler og 4 hylder. Det er værd at være opmærksom på det omfattende tilbehør og også lægge mærke til den komplementære led-belysning.

Måleoplysninger

Højde: 210,5 cm
Dybde: 61,2 cm
Bredde: 269,9 cm

SÅDAN VÆLGER DU DIT GARDEROBESKAB

Vis alle hvor skabet skal stå! Du har næsen i skabet hver dag, så du må hellere vælge det rigtige fra begyndelsen.

Alle vores garderobeskabe er moderne og meget populære. De bliver en indretningsdetalje, hvis du for eksempel vælger en usædvanlig form på spejlet. Hos os kan du også finde garderobeskabe med LED-lys, hvilket er rigtig praktisk i mørke.

Du skal måle derhjemme, før du køber et garderobeskab, så du er sikker på, at det passer ind. Vi har mange forskellige størrelser og farver, så vi har garanteret, hvad du har brug for! Vores garderobeskabe er bygget af træ, og er meget slidstærke, hvilket gør dem holdbare i lang tid. De har skydedøre, der fylder mindre end almindelige døre.

Hos Eksklusiv finder du kun den bedste kvalitet til den bedste pris. Du er velkommen til at besøge i vores showrooms for at se, mærke og føle på vores møbler.
Vi er ikke tilfreds med mindre end det bedste til vores kunder!

Fremstilling

I et værksted arbejder vores dygtige håndværkere på hver del for sig, og bevarer traditionelt håndværk og finslibning. Resultatet er et elegant, unikt møbel med omhyggeligt udformede detaljer, fremstillet i hånden. Præcis som et kunstværk, så er hvert møbel hos os unikt.

Alle møbler er lavet med omhu, dygtighed og sans for detaljer. Vores fremstilling af møbler gør det muligt for os at garantere deres lange holdbarhed over for vores kræsne kunder.

Håndlavet med kærlighed

Hver dag er vores medarbejdere designere, billedhuggere, dekoratører og håndværkere for at skabe unikke og fine møbler. De tegner skitser og bygger modeller for at kunne fremstille den sidste perfekte bid, og de tager sig af alle detaljer i hånden. Vores medarbejdere dyrker en ægte passion og kærlighed til møbler. Alt dette til vores kunders største glæde. Vi ønsker, at du skal føle vores kærlighed i dine møbler.

Materiale og kvalitet

Vores arbejde begynder med udvælgelsen af de bedste materialer, det mest udsøgte træ, tekstil, italiensk læder … Materialer, der er udvalgt for deres unikke karakter, og deres evne til at overleve tiden, og stadig se godt ud. Møbler skal selvfølgelig være flotte, men de skal også være også af højeste kvalitet for at være holdbare. Vi nøjes kun med det bedste til vores kunder.

Yderligere information

Produktfarve

Anmeldelser