Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Leveringstid 4-8 uge | OBS: I øjeblikket kan vi KUN levere i Storkøbenhavn, hvilket er gratis. Resten af landet kommer snart

Amsterdam Mini Chaiselongsofa har lagts i din varukorg Go to cart

Amsterdam Mini Chaiselongsofa

Artikel nummer: 3000081-1

Overkommelige møbler til et hjem at elske hver dag.
Utrolig overkommelig
Vi vælger kun de bedste materialer til vores kunder.
Højeste kvalitet
Et kyndigt team klar til at hjælpe.
Fantastisk kundeservice

Produktbeskrivelse:

Din drømmesofa ligner ikke din nabos sofa, og vi ved hvorfor. Vi hos Excluzive har et stort udvalg af sofaer med mange valgmuligheder indenfor materialer, farver og design. Vi ønsker, at du kan gøre din drømmesofa til virkelighed, og vi er sammen med dig hele vejen. Gør din sofa lige så unik som dig selv!</

Amsterdam er en klassisk og stilfuld sofa. Det passer perfekt i stuen, der er lidt i stil med shabby chic. Materialerne er af højeste kvalitet, slidstærke og holdbare.

Sofaen er elegant, og det er nok til at elske den. Ikke for meget, ikke for lidt, Den passer til dig, der kan lide fred og en afslappet atmosfære.

Rammen på møblerne er lavet af holdbart træ, mens fyldningen af sæderne er lavet af meget fleksibelt skum for at opnå
den bedste komfort

Materiale: Øko-læder

SÅDAN VÆLGER DU DIN SOFA

Inden du køber din sofa, er der nogle vigtige ting, du skal tænke på, så du kan gøre den lige så unik som dig selv!

For det første anbefaler vi, at du ser grundigt på din stue. Kig på hvilken farve/tapet du har på væggene, tag mål, vær opmærksom på hvilket gulv du har og overvej hvilken indretning og stil du ønsker.
Derefter er der en række spørgsmål, du skal stille dig selv. Hvor er det bedste sted at sætte sofaen? Hvor mange er der i din husstand? Hvor stor en sofa har du brug for? Regner du med, at du ofte får gæster. Skal sofaen være luksuriøs som et kunstværk og flot at se på? Eller skal den være mere praktisk med opbevaring og sengefunktion?
Du er velkommen i vores showroom hvor du kan prøve alle vores sofaer, og mærke på de forskellige materialer, så du kan finde den perfekte sofa for dig. Vi har alt, hvad du har brug for!

Som du kan forestille dig, er det ikke bare et almindeligt køb. Den bliver en ven for livet, en del af familien, en der får dig til at føle dig godt tilpas, komfortabel og til elske dit hjem, ligesom dine gæster vil gøre det!

Fremstilling

I et værksted arbejder vores dygtige håndværkere på hver del for sig, og bevarer traditionelt håndværk og finslibning. Resultatet er et elegant, unikt møbel med omhyggeligt udformede detaljer, fremstillet i hånden. Præcis som et kunstværk, så er hvert møbel hos os unikt.

Alle møbler er lavet med omhu, dygtighed og sans for detaljer. Vores fremstilling af møbler gør det muligt for os at garantere deres lange holdbarhed over for vores kræsne kunder.

Håndlavet med kærlighed

Hver dag er vores medarbejdere designere, billedhuggere, dekoratører og håndværkere for at skabe unikke og fine møbler. De tegner skitser og bygger modeller for at kunne fremstille den sidste perfekte bid, og de tager sig af alle detaljer i hånden. Vores medarbejdere dyrker en ægte passion og kærlighed til møbler. Alt dette til vores kunders største glæde. Vi ønsker, at du skal føle vores kærlighed i dine møbler.

Materiale og kvalitet

Vores arbejde begynder med udvælgelsen af de bedste materialer, det mest udsøgte træ, tekstil, italiensk læder … Materialer, der er udvalgt for deres unikke karakter, og deres evne til at overleve tiden, og stadig se godt ud. Møbler skal selvfølgelig være flotte, men de skal også være også af højeste kvalitet for at være holdbare. Vi nøjes kun med det bedste til vores kunder.

Yderligere information

Produktfarve

, , , , ,

Divanside

Ret, Venstre

Anmeldelser