Kurv (
0
)

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Leveringstid 4-8 uge | OBS: I øjeblikket kan vi KUN levere i Storkøbenhavn, hvilket er gratis. Resten af landet kommer snart

Calabria L har lagts i din varukorg Go to cart

Calabria L

Overkommelige møbler til et hjem at elske hver dag.
Utrolig overkommelig
Vi vælger kun de bedste materialer til vores kunder.
Højeste kvalitet
Et kyndigt team klar til at hjælpe.
Fantastisk kundeservice

Leder du efter mere end én sofa? Så kan du lade være med at kigge, for vi har det meste og det bedste!
Vi hos Exclusive har et stort udvalg af sofaer med mange muligheder såsom materialer, farver og designs. Vi ønsker, at du kan gøre din drømmesofa til virkelighed, og vi er med dig hele vejen. Gør din sofa unik som dig!

Calabria-serien er med sine futuristiske linjer et kompakt mesterværk. Den er ikke kun stilren, men også i en klasse for sig i forhold til komfort, kvalitet og dens unikke pris.

Hvis du ligesom os har en kærlighed til detaljer og perfektion, er vi sikre på, at det vil passe perfekt til dig og dit hjem.

Produktionen foregår i EU, og kun de bedste materialer bruges i kombination med den nyeste teknologi for at sikre et elegant produkt i topklasse, der skiller sig ud til en unik pris.

Ved fremstillingen anvendes et ekstra benophæng, som dels forhindrer deformationer på sæderne, men samtidig sikrer fasthed. Stellet er lavet af kraftigt bøgetræ, som kan modstå revner og selve sofaen er bygget op i lag af polyter og koldskum, der sikrer høj kvalitet.

SÅDAN VÆLGER DU DIN SOFA

Inden du køber din sofa, er der nogle vigtige ting, du skal overveje. Gør det unikt som dig!

Først anbefaler vi, at du tager et godt kig på din stue, tjekker hvilken farve/tapet du har på væggene, tager mål, hvilken slags gulv du har og tænker på, hvilken form for indretning og stil du ønsker.

Så er der også en række spørgsmål, du skal stille dig selv, såsom hvor er den bedste plads til sofaen? Hvor mange er I i familien, hvor stor en sofa har I brug for? Vil du have gæster ofte? Skal sofaen være luksuriøs som et kunstværk og flot at se på? Eller skal det være mere praktisk med opbevaring og seng? Du er velkommen i vores showroom for at teste alle vores senge og mærke forskellige materialer, så du kan finde den helt rigtige til dig. Vi har alt hvad du behøver!

Som du kan se, er det ikke bare et almindeligt sofakøb, det bliver en ven for livet, en del af familien, der får dig til at føle dig godt tilpas, føle dig godt tilpas og elske dit hjem.

Yderligere information

Produktfarve

Anmeldelser